Senaste nytt om telge.se

Vi arbetar just nu med att flytta över allt vårt webbinnehåll till en ny, modernare plattform som ska förbättra ditt besök på telge.se. Här kan du följa utvecklingen.

Välkommen till telge.se!

Den 11 oktober var det premiär för delar av nya telge.se. I ett första steg fick du som besökare se en ny startsida, koncerninformation och hela sektionen om Bostäder i den nya versionen.

I takt med att vi gör större förändringar så kommer vi att publicera den informationen här.

Publicerat 3 februari, 2022

Idag slår vi på en ytterligare funktion på telge.se. Den här gången handlar det om att vi vill förenkla för dig som besökare.

Du kan nu redan på startsidan välja om du är intresserad av information som gäller privatpersoner eller information som berör dig som företagare eller engagerad i föreningslivet i Södertälje.

Du gör ditt val längst upp till vänster på startsidan där du ser alternativen Privat och Företag/Föreningar. Per default ser du sektionen för privatpersoner när du kommer in på telge.se. På sikt, dock inte vid den här lanseringen och det kommer att kräva att du har godkänt kakor, kommer du att kunna välja att ha företagsdelen per default i stället.

Vid lanseringen av företag/föreningens-sektionen kommer du som klickar dig in på företagsdelen att se nytt innehåll och struktur för tjänsterna Lokaler, Bemanning och Inköp.

Övriga tjänster som syns som rubriker på sidan (t.ex. Återvinning) kommer att länka dig tillbaka till den tidigare versionen av telge.se. Där har vi ännu inte uppdaterat innehållet efter den nya strukturen eller till fullo efter den uppdaterade grafiska profilen.

Publicerat 11 oktober, 2021

Nu har delar av telge.se fått ett nytt utseende som följer vår uppdaterade grafiska profil. Dessutom har navigationsstrukturen blivit mer användarvänlig för att göra det enklare för dig att hitta den information du söker.

Webbplatsen har även fått en modernare teknisk plattform, ett viktigt steg i Telgekoncernens digitaliseringsarbete. Resultatet är att det ska gå snabbare att surfa runt på sidorna. Visst innehåll kommer även att kunna ses offline. Det betyder att du framöver kommer kunna vara offline om du besökt telge.se någon gång och vill gå tillbaka.

Det här är ett ständigt pågående arbete, vi kommer alltså inte att ha allt färdigt direkt. Förbättringar och nyheter lanseras allt eftersom de blir färdiga och vi kommer att uppdatera här med senaste nytt.

Förbättringsarbetet fortsätter

I ett första skede är det alltså en ny startsida, både vad gäller design och innehållsstruktur. Även bolagsinformationen och sektionen om Bostäder har fått ny design och är byggd med ny teknik. Men resten då?

Planen är att allt innehåll ska vara överfört till den nya webbplatsen till sommaren 2022. Det innebär att vi fram till dess kommer att ha en temporär lösning i form av en gemensam navigation för den tidigare och den nya webbplatsen. Detta för att göra det enklare för dig som besökare att navigera mellan befintlig och ny sajt innan allt är klart.

Det är bra att känna till att de sidor som ännu inte är överförda i det nya manéret ser lite annorlunda ut, men informationen är fortfarande aktuell. Som besökare kan du fortsätta använda sökfunktionen och de andra tjänsterna precis som vanligt.